OM SANNINGEN SKA FRAM

går som en zombie upp och ner för trapporna och vet knappt vilken sida av våning 5 våra skåp är på och när ni pratar med mig så vill jag bara säga med snäll telefonsvarareröst hej du har kommit till linda hon kan inte svara just nu och lämna inget meddelande för hon bryr sig ändå inte och tack hej fuck dig. älskar jobbet för allt som spelar roll är fattiga studenters problem med att betala fakturan och vilken text ska hon ha på stundentmössan? träffar knappt någon förutom agnes och ps. jag skulle nog inte klara av någon dag alls utan dig

SÅNT SOM KOMMER OCH GÅR

Skapar rutiner som jag för första gången i mitt liv tycker om. Jag tycker om att inte gå hem efter skolan, somna för att sedan gå upp till middagen och vara vaken tills jag stupar halv fem. Jag har fått världens bästa jobb och är så lycklig för min egen skull.

Annars?

Somnar innan ett. Ler töntigt åt sms. Får en tavla med min bild uppsatt i skolan. Går på bästa festen. Min kära swagnes fyller år. Ser ett ansikte jag aldrig ville se igen, en gång till. Kräks fjärilar. Dricker glögg.

DET ÄR DECEMBER NU


RSS 2.0