(kingdom of welcome addiction)

Har ätit morotskaka på söder med snyggingen längst ner idag. Nu är jag så trött att mina ögon snart faller ihop, jag har duschat och råpluggat fysik hela kvällen. Hoppas jag orkar släpa mig till skolan imorgon. Får köra dubbel dos svart kaffe eller nått.

(I once knew a pretty girl, and she was in love with the world)

De kändes så fel att höra din röst igen efter så länge. Precis likadan. Men för första gången kände jag faktiskt att uttrycken tiden läker alla sår och man lär sig av sina misstag faktiskt fått effekt. Förut kändes du alltid fel men jag lyckades aldrig lyssna på mig själv då. På så sätt känns allt fel så rätt nu.

Har spenderat helgen helt ensam här hemma. Märta och Calle kom förbi igår med en godispåse och två cola light, vi kollade på ett par filmer, sen fick vi nog av den stämningen så vi korkade upp vinet och dansade lite fult istället.
Solen sken så fint idag. När jag vaknade någon gång runt ett så lyste solen fint upp vardagsrumssofforna och jag var då självklart tvungen att sova lite i dem, kändes som sommar. Har även tvättat, möblerat om rummet, diskat, tagit hand om katterna och ätit mormors kycklinggryta. Hoppas att Märta kommer med något tåg hit snart.

(I follow you deep sea baby)

Lykkes nya låt har fått sin egen spellista på min iPod. Genialiskt.
Har vaknat upp ur min tillfälliga koma, hämtat ut dendär jävla gratis latten på 7eleven och fikat i Gamla stan med Agnes &hennes enskilda-crew. Hängt på Södra Latins öppna hus bland alla hipsters. Skolan var höghus över mina förväntningar. Det sa klick. Har även ätit hamburgetallrik med Lars för hundratrettionio kronor. Och tagit en promenad med Märta.

Fruktar att mamma lämnar mig ensam i helgen, fruktar det något enormt. Jag har fysikprov på onsdag och behöver egentligen plugga hela helgen. Men jag fattar ingenting. Mamma fattar. Punkter känns så rätt just nu.

Utkast: Jan. 24, 2011

Känner hur folk omkring mig glider längre och längre bort i fel riktning,
som om jag var en magnet som vänt på sig åt ett annat håll och blivit bortstött.

Saknar mina ensampromenader i stan. Får en chock varje gång jag tänker på att en gratis-latte-på-7eleven-kupong legat i min väska i snart en vecka oanvänd. Och att jag istället väljer att ligga under min filt och dricka mängder med te men ögonen fäst i fysikboken när jag slutligen fått lov att släpa mina dr. martens hem från skolan varje dag. Frågar mig själv hur alla saker på något sätt alltid lyckas bli fel. Tillochmed sakerna som är onödigt rätt.

(and if I cry out, cover my ears)


(was it something I did? was it something you said?)

jag måste köpa ett mörkmörkrött läppstift,
en magtröja och ett par svarta jeans.
något fint att sätta upp på en vit vägg
och jag behöver mest av allt sommar;
med öppet fönster och mina svarta transparenta gardiner som fångas av vinden

weheartit

///

Lägger så mycket tid jag kan på att plugga och träna. Är väldigt säker på mina tre första gymnasieval vilket är en stor lättnad, känns som de flesta i min klass knappt börjat kolla! Gör även om mitt rum, har sålt typ alla mina möbler, ska ska ut på jakt efter nytt i veckan. Har snart även sparat ihop till en halv kamera, så jag tror att jag kommer kunna köpa den tidigare än räknat (score) och jag känner att jag just skrivit världens onödigaste inlägg yep.

(ease my mind)

Idag har jag; Har läst ut en bok, gjort en matteläxa, druckit för mycket te, tagit en powernap och ställt väckarklockan på 18:00 med texten "EMMABODA SLÄPPER BAND!!!!!", sålt mitt skrivbord, stökat ner mitt rum, glömt bort att äta, skrattat så jag nästan gråtit medan jag förlorade en vän jag haft i 12år, vattnat en blomma, tyckt en bildlektion varit rolig, blivit skrämt av ryska målare i mitt vardagsrum och planerat vad jag ska ha på mig imorgon. Jävligt effektiv tjej dendär Linda.

///

Ritar kors på händerna med vattenfast eyeliner och hoppar iväg genom vattenpölarna till skolan varje morgon med florence+the machine i öronen. Med hjälp av mamma har jag för första gången på för länge förstått matten i skolan, vilket har gjort dendär ångestklumpen lite mindre. Tänker att jag kanske faktiskt klarar mig fram tills sommaren.

(▲15.01.11)


Har legat slutkörd i soffan hela dagen och kollat på skidskytte. Rest mig upp och gjort frukost, sen gått tillbaka till samma uppvärmda plats. Gårkvällen spenderades helt och hållet i lägenheten högst upp någon stans vid st:eriksplan med fint snetak och ett rökrum man knappt kunde andas i. The host- Jakob hade fixat DJ:s som spelade deadmau5 och sommar2010-låtar, en epelepsistrobe och överallt på väggarna blinkade allt från stjänor, hjärtan till plickar och vardagsrummet var ständigt fyllt med rök från rökmaskinen och gröna laserstrålar. Det bjöds på fördrink och hipstertatoos, folk var klädda i spacetröjor, svarta jeans, rutiga skjortor, mustasher, röda läppar och nördglasögon. märta&clara stod för fotandet.

(monday/tuesday)


Lyckades äntligen få tag i ett par 37:or nu efter snart 2månaders letan, &tydligen så får alla butiker leveranser samtidigt för nu finns dem tydligen överallt, daamp. Hur som helst sitter dem på mina fötter nu!

(your eyes all painted black)

Lärarna säger likadant som dem gör varje år när man kommer tillbaka till skolan efter ett jullov; "nu kör vi på med nästa kapitel som om ingenting har hänt!" och dem lyckas alltid döda den lilla peppen som fanns där, just med dem orden. För allt blir så, precis som vanligt. Efter ett par minuter. Och det känns bra, för ju sämre allt känns nu -desto bättre kommer det kännas om mindre än ett halvår. När grundskolan bara är ett minne blott. High fivear mig själv just nu och funderar på att lägga in mig på rehab(i duschen) några timmar!

(don't rest with the less, i'm burning to impress)

Sista lovdagen. Har lyckas vakna tolv och gjort smoothie med banan och ananas. Och hållt mig borta från puffarna, flingorna what ever på bilden som min syster(antar jag) släpat hem. 40% nougat, älskar hur bra frukost min familj äter. Nu ska jag ringa runt till lite skobutiker och sen ut och springa till denhär låten. Igår köpte jag även ett nytt fint kollegieblock och en fin penna så nu är jag redo för helvettet!

///

Leker med min finaste vän Agnes dagarna in och ut, planerar framtiden, tar i hand på att vi gifter oss med varandra
om vi är ensamma när vi fyllt trettio, äter fina middagar, tittar på Inception, snackar skit och sover i samma säng.

(i'm wrapped in sheets of milky winter disorder)

Just nu med skakande händer. Tröttare än någonsin, jag lyckas på något sätt sova färre och färre timmar varje natt. Ibland måste man bara klara ut dem beroendeframkallande harry potter spelen&,ibland känns det som tusentals myror har raveparty i benen när man försöker sova, och som idag, sitter jag och läser i sandras arkiv och ler igenom i varje fint ord hon skrivit. Till slut tänds alltid alla gatlampor utanför mitt fönster och jag inser att klockan faktiskt är fem, på fel sida av dygnet. Fokuserar på att förvandla "i övermorgon är det skola igen"-tankarna till "om fyra månader går jag ut nian"-tankar innan jag somnar som en stock någonstans i mitten av min hundrafyrtio centimeter breda säng.

(the sadness would get bored and go away)

Mitt huvud värker, och min kropp vägrar vända tillbaka dygnet. Lever på kosttillskott, citronvatten och paprika, och på dagarna ligger jag mest hemma och väntar ut vintern och kollar på filmer. Skriver upp planer med namn från a-ö på vad jag ska göra om jag tappar orken med skolan i mitt lila anteckningshäfte. Gör listor på saker som motiverar mig, och hur jag ska stänga alla ute.

(you are perfection)

Haffade ett par sommarskor på Acens rea. Snyggfula. Helt klart värt pengarna dock!

(the horses are coming so you better run)

Har nyss anlänt hem till en hyfsat tom lägenhet. Somnade runt halv sju imorse i Agnes säng efter ett biobesök, vi såg Himlen är oskyldigt blå(och den var inge vidare, slå mig bara slå mig!!) och sen åkte vi hem till henne, gjorde te och såg Incepion för tredje gången. Och pratade halva natten. Fin tjej dendär Agnes! Ska snart vidare in till stan med samma brud och inhandla ett par skor. Tjoho världens bästa låt.

(home is wherever im with you)

Bilder från från min nyårsafton ute i en lägenhet i huddinge;
Börjar det nya året med att radera alla inlägg och inte lämna sängen på hela dagen. TVn envisas som vanligt med att visa så grymma filmer såhär dagen efter nyår när större delen av Sverige ligger hemma med en rejäl bakfylla. Inget undantag här, jag ligger fastsvetsad i sängen med handen i ostbågspåsen(?) och väntar på att Mamma Mia ska börja.

RSS 2.0