Commanded by voices


///////

Snön fortsätter komma ibland, som ett knytnävsslag som påminner oss om att "våren är inte här än, jävla stockholmare, sluta ta på er converse och solglasögon" men ändå gör jag just det, beställer hem ett par solglasögon för en tusenlapp, en jeansjacka och får pengar av mamma till ett par låga gråa. Låter inte sverigevädret hålla humöret borta.
Lamporna i den halvfärdiga byggnaden utanför fönstret släcks en timma tidigare än vanligt, eller så är det bara jag som aldrig tar tag i att ställa om klockorna i mitt rum. Annars då? Har inte ätit godis/läsk/chips osv på två veckor och har i stort sätt tappat suget, får helt otippat väl godkänt i nationella i fysik och inser att man kan få mvg på ett idrottsprov bara av att lyssna på lektionerna. Tar en joggingrunda på trettiofem minuter varje dag efter skolan i slasket på grusvägarna kring brunnsviken. Fattar kärlek till Coldplay igen.

Sammanfattat: jag lever. Det har inte direkt märkts här på ett tag.

(just don't go easy on me)

Är tom på ord. Förlåt. Begraver mig i plugg och inväntar en riktig vår
(vilket betyder att det inte helt plötsligt börjar snöa mitt på dagen).
I mina högtalare hittar ni detta på repeat.

//

Ignorerar att snön faktiskt faller igen utanför fönstret,
lägger alla sorgliga låtar jag vet i kö på spotify och somnar igen under filten.
Man kan inte alltid orka.

++++

Orgasm.

(I let the bad ones in and the good ones go)


Tvingade min vän Katja att så och posa i mina kläder idag! Har även repat, skrivit en uppsats och halvt fått en hjärtattack när min pappa helt plötsligt dök upp i skolan. Det är snart ett år sedan jag såg honom sist.

///

Har målat naglarna senapsgula med nagellack för nittio kronor och ätit upp en hel godispåse, usch. Tar nöjt sovmornar till elva utan dåligt samvete, det går bra i skolan, vänjer mig sakta vid mvg'n på provpapprerna och kämpar så gått det går i matten, kemin och fysiken.
Jag möts inte av vindar som bedövar öronen av kyla när jag går de tio minuterna till skolan på morgonen, istället lyser solen och snön smälter fort som satan. Det är varmare än någonsin i glasbalkongen ofanför matsalen. För första gången känns 16 juni inte så långt bort som det brukar, så jag går runt med världens leende på läpparna och lever skoldagarna som om det var mina sista.

I'm the devil who's having fun

kbry.

Högst upp på önskelistan;

Åka hem från Åre, allt börjar mest likna en stor slaskhög. Sen saknar jag mitt möbeltomma vita rum. Det har dock varit en väldigt fin resa i övrigt.
Vill orka plugga, denhär veckan har gjort mig helt slapp och jag orkar inte ta tag i saker trots att jag har två prov nästa vecka(får man ens göra så? Det är ju liksom lov)
Köpa en Iphone. Får troligtvis ut tretusen kronor från försäkringsbolaget vilket räcker till en ny iphone 3gs från blocket. Orkar inte ha två saker att hålla reda på. Score.
Sommar. Vill köpa tusentals klackar att sväva omkring på Stockholms gator med, &njuta av varje sekund utan en decimeter snö på marken. Vill ha parkfyllor, festivaler, utlandsresor och allt som hör till. Det räcker med skola och vinter nu.
Gymnasiet. Bort från alfaskolan, behöver jag säga mer? Lite nya vänner skulle inte heller sitta helt fel.

Nu ska jag fortsätta vara begravd i våningsängen.

åre.

Spenderar dagarna i soliga skidbackar tusen meter ovanför mark. Äter pannkakor och badar bastu. Har inhandlat en lila onepiece, så nu hoppar jag mest runt i Åre som en nedrans jättebebis. Märta och jag ligger och kollar på efterlyst på kvällarna utan någon ork alls kvar i kroppen.

RSS 2.0