17 dagar

Detta har jag kvar att göra innan betygen sätts nästa onsdag:
- Ekonomiprov
- Buddhismprov
- Kemiprov
- Engelskainlämning
- Uppsats i syslöjd
- Bildinlämning
- Göra klart min träslöjdspall
- Idrottsfrågor

säger bara FFFFFFFFFFUUUUUUUCKKKKKKKKMYYYLIFEEEEEEEEEEEEEE<3333333
ska gå och skjuta mig själv nu hejdå.

Träd


Har lagt pengar på ett par vackra klumpar, kärlek kärlek!

And birds go flying at the speed of sound

Helst av allt så skulle jag vilja må sådär bra i själen,
så som om det var sommar 2009. Förutom 14 augusti, raderar raderar.
Det är lite för mycket just nu.

/Först kom ingenting

Har glömt hur mycket jag älskar denhär videon.

/////

Spyr på alla er som spyr på att det "är för varmt"
skulle hellre dö än att uppleva vintern igen, nu.

Vill bara ha mer bara ben, shorts, fräknar, hud som flagnar, solblekt hår, parker med gitarrer, äckligt vitt vin, torr asfalt, blött gräs, longboard, runda solglasögon, coffee cooler, ledighet, balkonghäng, takhäng, festival och t-shirt utomhus mitt i natten. Fast först ska jag bli frisk, få behålla lite mat i magen och inte missa sista tiden i skolan. Ligger redan två prov efter!

Give her everything you've got

Se vad jag haffade på Weekday för bara trehundra. De är gråa! Kommer glida omkring i dem hela sommaren, från och med nu(vä-ärt). Är fortfarande sjuk men släpade mig iväg till skolan idag för att lämna in ett skolarbete, tryckte i mig kebab med min ryska vän och spelade några ackord med bandet. &nu ska jag försöka sova, vilket jag knappt lyckats med på tre dygn. Inatt klockan tolv ska gymnasievalen vara klara. This is my ansökan: 1. Södra latin 2. Kungstens 3. Enskilda 4. Mediagymnasiet 5. Globala. Ok hejdå

/

Ligger och hostar tills jag kvävs i min säng hela dagarna.
Blir snurrig i huvudet av febern och äter ingenting.
Jag orkar inte vara sjuk mer!

Sju sorger (och åtta bedrövelser sen)

Jag kan knappt beskriva hur mycket jag hatälskar denhär tiden på året. Allt är skit och på samma gång helt underbart. Jag har ogjorda prov och inlämningar, mitt rum är stökigare än någonsin, jag vet inte vilket gymnasium jag ska gå i och jag lyckas inte få ihop min sommarplanering. Men samtidigt slår alla blommor ut, kungsträdgården förvandlas från vit, slaskig och grå till rosa.Bara leenden överallt. Sverige blommar ut, och jag håller på att växa fast i mitt rum framför tomma word dokument. Helgerna spenderas i parker med mentholcigaretter och vanillacokedrinkar och det kunde verkligen inte ha varit bättre. Varför mår jag endå som om det vore en iskall novembernatt?

Allt jag vill nu är att få mina sista veckor överstökade. Jag vill somna med öppet fönster och vakna upp till fågelkvitter&sol i ögonen. I helgen ska jag förhoppningsvis äntligen köpa min Iphone(comming back to life) och sova fler timmar på en natt än vad jag gjort hela denna vecka. Och på tal om att sova, godnatt.

ps. förlåt för uppdateringen!

RSS 2.0