You belong to the industry, baby


///

På ett sätt hatar jag lov. Jag går in i en slags trans, ni vet som man får efter några veckor av sommarlov när skolan och läxor känns så himmla långt bort, och man ger inte en endaste tanke åt skolarbete? Att man bara vilar? Så får jag när det är en veckas lov. Och helt plötsligt ligger jag här i min säng dagen innan skolan börjar igen och inser att; fan, jag har ett tjugodataskrivnasidor-projekt som ska vara inne nästa vecka, och jag har inte ens installerat Word på min dator, hoppsan hejsan!

Så jag lär väl sitta isolerad och gråtandes och stampandes i golvet skrikandes "DET GÅR JU FAN INTE, JAG VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA" hela denna veckan för att få mitt MVG i Svenska. Bit ihop bitch det är ditt eget fel. Mitt påsklov har varit apsoft, hela familjen har flytt landet och jag har varit ensam hemma med mina katter, sovit och inte tagit tag i mitt liv. Igår piercade jag mig, en smiley, det blev dock väldigt ocharmigt och väldigt tandställningslikt så den fick åka ur idag tyvärr. Har ätit middag hemma hos Märtis, hennes kära mor fyllde år och bjöd på vegetarisk pizza och vindruvor.
Solen verkar bestämt stanna kvar där den står hela dagarna och jag klagar inte. 7 veckor och en dag kvar till skolavslutningen. Drygt en och en halv månad. Åh!

Iv'e been out of my body with you


Har hängt med Märta mest hela tiden sen hon kom hem från London; gått på bio, hängt på min balkong, shoppat torrshampoo, ätit mat, suttit på en trottoar vid stureplan mitt i natten som de två solnatattare vi egentligen är, träffat en millitär som tyckde att livet sög/ägde(han ångrade sig hela tiden), hatat påsken och bara allmänt njutit av lov.

/Och världen förtjänar inte dig

Solen har verkligen kommit fram de senaste dagarna.
I lördags firade vi Märtas sjuttonårsdag i Skinnis, hela dagen satt vi i gräset och drack blå alkhol och åt hembakad kladdkaka/jordgubbspaj. Jag har varit ute och sprungit 4 mornar i rad i solen, och idag har jag trotsat min träslöjdsfobi och gått till skolan på en lovdag. Sen har jag hängt med Trixi mest hela dagen, letat ticnetombud och ätit världens godaste piroger. Och Håkan. Åh Håkan. Konserten på Cirkus var liten, mysig, svettig och lika sjukt fin som vanligt. Winnerbäck kom upp på scenen och sjöng För Sent För Edelweiss, men avslutningen med Det Är Så Jag Säger Det var endå bäst. Lova hade lyckats köpa den allra sista ståplatsbiljetten, så hon var med också.

Nu ska jag bara krypa ner under mina täcken och se någon töntig serie, typ Sex And The City. Imorgon försvinner mamma och Lars till Turkiet så alla är inbjudna på raveparty hos mig hela veckan. Lol

///////////

Det kryper i benen, och hur mycket jag än försöker somna så slutar det inte. Måste konstant röra på mig, sparkar fötterna upp och ner i sängen, lyssnar på Fix You. För den påminner mig om förr, när pressen var på noll. När jag inte visste bättre.
Samtidigt som min sommarpepp inte kunde ha varit högre än den är nu så verkar allt gå i kras, jobb, festivaler och resor krockar som små barn gör på idrottslektionerna. Och som pricken över i:et har gymnasieångestklumpen återupplivats, och den verkar vilja stanna ett bra tag. Chillade runt på globala igår, &jag såg mest bara macdatorer och hipsters vart jag än fäste blicken. Dock var deras mat apvidrig och miljön kan man kanske beskriva som en utmattande sjukhusmiljö.
Zombies everywhere. Checkar av den skolan på listan.

Annars? Vill ha en ny garderob, längre hår i en annan färg och DÖDA MIN SO LÄRARE SOM GAV MIG VG PÅ HISTORIAPROVET. Tjarrå

You and I ran away

Har hängt med Agnes hela helgen, fint som vanligt. Vi har sovit för många i samma säng och spelat massor av gitarr hemma hos Kalle, legat med täcken och filtar på golvet istället för att gå ut i solen, kollat disneyfilmer och druckit te, suttit på en brygga vid slussen, vandrat genom stan&planerat festivalsommaren och pratat gymnasieval. Agnes har fotat.

/

Åh, har sovit bort tre skoldagar nu. Är helt utmattad,
Allt just nu har bara sugit energi ur mig

Vaggvisa för flyktbenägna


Vet att ni älskar tovigt hår och nya converse.

/Update.

Haltar runt i vårsolen och vrickar samma fot igen, skriker så att vårfåglarna nästan tystnar. Hittar en balklänning (länk) och lever det hårda livet utan godis, bara för att. Har en hel vecka utan prov och bara andas ut, sitter i solen på rasterna och håller inne allt, ler fast jag bara vill Krossa Allt, skrika och få ut det. Fan,
att se dig må såhär får mig att gå sönder.

Vill egentligen bara skriva som jag gjort i stort sett varje dag nu, att jag bara inväntar sommaren och håller ut. För det är typ det ända jag gör. Har aldrig fejkat så många leenden i mitt liv som jag gör i skolan just nu. Smälter in. Blir en i mängden. Slutar sticka ut. 2 månader kvar, sen aldrig mer. Ryser av välbehag. Lyssnar på kent och dör av saknad, kentkentkent, så länge sedan.

Heart skipped a beat

(Leker dygnet runt med min finaste vän Agnes. +har vrickat foten&sett dålig biofilm)

RSS 2.0